News

PEN_532 - Banús i plata 15/06/2017

6'7x2,5x0,9 cm

More »
Penjoll 532
Penjoll 532
Pel Dia del Pare regala una joia de Pilar Marsà 19/03/2017

Sorprèn a Joseps, Josefes i pares amb un regal especial: una joia exclusiva realitzada per l'escultora i joiera Pilar Marsà de la seva col·lecció Lític Orgànic, composada de peces úniques de fusta i de metall elaborades a mà i signades per l'autora.

Les escultures recreen objectes i formes no orgàniques observades a la natura, que són esculpides en fusta, convertint-les en objectes assequibles per l'ésser humà, que les pot prendre amb la mà i gaudir íntimament de la seva energia i calidesa.

Aquestes peces són la depuració de la joia, concebuda com un objecte bell que no és necessari mostrar a l'altra gent, tant sols posseir-lo, com un tresor, retenir-lo entre les mans per notar el seu efecte càlid, la lleugeresa, la transmissió d'energia, de valors, de vida en definitiva. Perquè és realment molt valuós: és un tros de natura viva a les nostres mans.

Les peces tenen, per sí mateixes, l'aroma de les fustes amb què s'han realitzat. Però, a més, poden aromatitzar-se amb l'oli essencial desitjat per influir en l'estat d'ànim i la salut.

Realitzades en diferents mides i tipus de fusta, poden ser usades com a objectes decoratius, la seva funció més evident. Però també podem portar-les amb nosaltres per sentir els seus efectes en el moment que vulguem. De fet, l'acció de prendre la peça amb la mà produeix la sensació que és és a l'abast, assumible, i proporciona seguretat. Així mateix, el seu aspecte orgànic la situa al nostre mateix nivell i fa que la sentim com a pròpia.

Malgrat la seva forma ens fa pensar invariablement en les pedres no es tracte de reproduir-les en fusta, sinó de re-recrear el seu concepte. És a dir, de crear a partir de la peça de fusta en brut la idea que té l'autora en la seva imaginació.

Així, malgrat que és latent el recurs artístic de l'objecte trobat a la natura, realment el que plasma l'obra de Marsà és el seu arquetip, que coincideix amb la imatge col·lectiva i subconscient que tots tenim d'una pedra.

More »
Un bon regal pel Dia del Pare
Un bon regal pel Dia del Pare
Pilar Marsà takes part in 'La Algodonera' Market Lab 19/11/2016

The 19th of November 2016, Pilar Marsà will attend 'La Algodonera' Market Lab, the meeting point of Textile, Flavours and Design.

The event will be held at the Cotton House Hotel, Gran Vía de les Corts Catalanes 670, in Barcelona, from 12 a.m. to 7:30 p.m. Admission is free.

For more information, please visit: http://www.hotelcottonhouse.com/es/market-algodonera

More »
New Collection: Encaixos 2016 19/07/2016

Nature, elegance, softness, subtlety, density, bright depth, consoling darkness, fascination, game of boundless reflections, warm and mysterious presence, full moon, delicate rocks and huge overwhelming, comforting strength, assertion, certainty, clarity, warmth, rich counterpoints and wide chromaticism.

Followed by perceptions originated from the new collection of Pilar Marsà. This collection consists of ten pieces: six bracelets and four jewels which can be used both as pendant and as brooch. This set has been created from the combination of three families of materials: wood, metal, and mineral. All of them strongly linked to nature.

More »
Encaixos 2016
Encaixos 2016
Pilar Marsà at 'La Algodonera' Market Lab 09/07/2016

The 9th of July 2016, Pilar Marsà will attend 'La Algodonera' Market Lab, the meeting point of Textile, Flavours and Design.

The event will be held at the Cotton House Hotel, Gran Vía de les Corts Catalanes 670, in Barcelona, from 12 a.m. to 7:30 p.m.

For more information, please visit: http://www.hotelcottonhouse.com

More »
Pilar Marsà at 'La Algodonera' Market Lab
Pilar Marsà at 'La Algodonera' Market Lab
Waves, colours and nature in Pilar Marsà’s sculptures 28/01/2014

Pilar Marsà presents new jewels. Her jewels are made of wood, precious and semiprecious stones and metals, coming all of them from the natural environment. The combination of shapes, materials, colours and the contrasts in her new jewels make them unique in beauty.

This magnificent and elegant piece of modern design, by example, is made with ebony, silver and lapis lazuli and you can wear it as a brooch or a pendant. This is a unique jewel that has been exposed by the Catalan author in the international exhibition “Iberojoya’13”and it has been selected amongst the jewels for the award Art and Jewel. Pilar Marsà combines the density and sobriety of the black dense ebony’s wood with the brightness and blue colour of lapis lazuli. She creates smooth suggestive forms that contrast with deep colours. In this small sculpture, lapis lazuli is delimited, as a cross section of ebony’s tree, by the perfect and  delicate silver’s curve. In this way ebony, the unique wood that sinks in water is separated from the blue sea by this silver line that harmonizes the ebony’s density and also evokes movement.

Information can be found in:

Contraste 164/ October 2013 and Contraste 165/November 2013, year XIV.

Diario de estilo, Elle (Spanish edition), 22th April 2013.

Diario de estilo, Elle (Spanish edition), 25th November 2013.

More »
Talla Lítica, la nova sèrie de joies de Pilar Marsà 23/05/2013

This section is not available in english. Sorry for the inconvenience.

More »
Penjoll d'ivori, turquesa i plata
Penjoll d'ivori, turquesa i plata
Ebony Strip, ivory bracelets from Pilar Marsà 13/03/2013

La nova col·lecció de polseres i esclaves d'ivori i de plata de Pilar Marsà, Ebony Strip, són perfectes per a adornar els canells despullats el proper estiu.

En les últimes peces dissenyades per l'escultora i joiera estan presents també pedres precioses i semi-precioses, escollides una a una per l'autora en diferents països.

Es una col·lecció elegant, sòbria i molt d'avantguarda, fidel al seu estil. Totes les peces estan elaborades a mà per l'artista, pel que no hi ha dues joies iguals.

L'ivori és una fusta amb un dels colors negres més intensos que es coneixen i una densitat molt alta, cosa que fa que no floti en l'aigua. També té una bona textura i una capacitat de poliment molt alta i suau, que la converteix en una de les fustes més valuoses i utilitzades en joieria.

Malgrat sigui la més cridanera, l'ivori no és la única fusta utilitzada en la col·lecció. Hi han d'altres peces realitzades en d'altres fustes nobles com el wengue, el coral, el iroco i l'amarante, fustes exòtiques que aporten colors vius i un betejat especial en colors, com el marró obscur betejat en negre del wengue, el vermell, el marró clar... Totes elles estan realitzades també combinant la plata.

Pilar Marsà va participar aquest passat mes de febrer al Inhorgenta Munich (22-25 de febrer), la més important fira internacional de joieria que aquest any va celebrar la seva 40ena edició (http://www.inhorgenta.com). La joiera i escultora catalana va exposar la seva obra juntament amb els altres tres dissenyadors seleccionats per la comunitat internacional Contemporary Jewellery Yearbook, un projecte col·lectiu destinat a promoure la joieria contemporània i la seva vessant més investigadora i creativa.

Preu: des de 175€

 

Pots descarregar en alta resolució les fotografies d'aquesta informació, així com d'altres models de polseres, en l'enllaç http://bit.ly/15rM8E2

Si necessites més informació o fotos contacta amb: Angels Marín Comunicación angelsmarins@gmail.com // 667 386 534

More »
Polsera d'ivori, plata i turmalina
Polsera d'ivori, plata i turmalina
Father's Day: Offer a unique Pilar Marsà's jewel 15/01/2013

This section is not available in english. Sorry for the inconvenience.

More »
Lític Orgànic de Pilar Marsà
Lític Orgànic de Pilar Marsà
Pilar Marsà offers you ebony, gold and diamonds in Sant Valentine's Day 15/01/2013

This section is not available in english. Sorry for the inconvenience.

More »
Pilar Marsà, collaret d'ivori, or i diamants
Pilar Marsà, collaret d'ivori, or i diamants